REMZI BIRCAN KIMDIR ?
















  • 1958 yılında Akhisar ilçesinin Zeytinliova beldesinde doğdu. Yayaköy ilkokulu , Manisa Şehitler Ortaokulu ve Manisa Lisesindeki ilk ve orta öğretimi takiben , 1977 yılında İ.Ü Orman Fakültesine girdi ve 1981 yılında mezun oldu. Askerliğini yedeksubay olarak yaptı.
  • 1985 yılında Orman Genel Müdürlüğü’nde Amenajman Heyetinde göreve başladı. Sırasıyla Gerede Orman İşletmesi Köroğlu İşletme Şefliği , Dirgine Orman İşletme Müdürlüğü Aksu Orman İşletme Şefliği , Demirci Orman İşletme Müdürlüğü Selendi İşletme şefliği , İzmir Orman İşletme Müdürlüğünde Seferihisar İşletme Şefliği yaptı.. 1997 yılından 2007 yılına kadar Gaziemir Orman İşletme Şefliğini yürüten Remzi BİRCAN , 30 Haziran 2007 tarihinde Buca İlçesi Kaynaklar civarında bir orman yangınında ciddi şekilde yaralanması nedeniyle , isteği üzerine İzmir Orman İşletme Müdürlüğü emrine mühendis olarak atandı.
  • 1988 yılında ,Orman Genel Müdürlüğünce Ankara’da Türk –İngiliz Kültür Derneğinde İngilizce eğitimine gönderildi . Türk-Alman Batı Karadeniz Ormancılık Projesinde görev yaptı ve 1990 yılında , Proje kapsamında Almanya‘ya giden mesleki bir heyette yer aldı.Upper intermediate düzeyinde İngilizce konuşur.

0 yorum:

 
Clicky Web Analytics