GAZİEMİR ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNİN MEVSİMLİK İŞÇİLERİ DAİMİ KADROYA GEÇMELERİNİ KUTLADILAR







Orman Genel Müdürlüğünde çalışan mevsimlik işçilere daimi kadro verilmesi ile ilgili çalışmaların tamamlanmasıyla , 2006 yılında en az 180 gün çalışmış mevsimlik işçiler ,daimi kadroya geçirildi. ..>
Orman Bakanlığına bağlı Diğer Genel Müdürlüklerin mevsimlik işçilerinin yıllar önce daimi kadroya alınması ile birlikte , Orman Genel Müdürlüğünde çalışan mevsimlik işçilerin yıllardır süren bekleyişi , mutlu sonla noktalandı.

Daimi kadrolarına kavuşan Gaziemir Orman İşletme Şefliği mevsimlik işçilerinde de büyük sevinç yaşandı




Menderes Yeniköy 'deki Murtad Orman Yangın İlk Müdahele ve 103 Arazöz Ekipleriyle, işmakinaları personelinin Yeniköydeki kutlamalarının ardından , İl Ormanı (104 Arazöz) , Cennetçeşme (45 Arazöz ) Yangın ekipleri ve İşletme Şefliğinin mevsimlik işçileri , daimi kadrolarını büyük bir coşku içinde kutladılar.

İşletme Şefliği işçilerimizin düzenlediği kutlamaya , Haziran ayında bir orman yangınında ciddi şekilde yaralanması nedeniyle , yaklaşık 5 aydan bu yana raporlu olan ve kendi isteği üzerine İzmir Orman İşletme Müdürlüğü Mühendisliğine ataması yapılan Gaziemir Orman İşletme Şefi Remzi BİRCAN ile İşletme Şefliğini vekaleten yürütmekte olan İşletme Müdürlüğü Mühendisi Şeref BAĞDATLI ve Gümüldür Orman İşletme Şefi Hasan ALTINBAĞ' da katıldı .










İşletme Şefliği Mutemedi Reşit KARAASLAN ve dairemiz personeli , sevinç ve coşkuya ortak oldular





İşletme Şefliği çalışanlarımız, birlik ve dayanışma içinde sevinci paylaştılar








Gümüldür Orman İşletme Şefi Hasan ALTINBAĞ , Türk Sanat Müziğinden güzel şarkılarla geceyi renklendirdi



Daimi kadroya geçen işçilerimizden Veysel KESKİN'in , gecenin sonunda , gidenlerden kiminle vedalaştıklarını unutup , herkesi , tekrar tekrar öperek en az 3-4 defa uğurlaması , gecenin ilginç anları arasındaydı




Selçuk AKTÜRK , gecenin güzel geçmesinde emek harcayanlar arasındaydı




İmzaların atılmasının getirdiği rahatlıktan olsa gerek , Mustafa YETİK 'in , daimi kadroların gelecek yıl Haziran ayına ertendiği yönündeki son dakikada gelen düzmece haberlere artık inanmadığı da görülüyordu.



Mustafa YETİK ,daimi kadrolarda sorun çıktığı ve bu işin artık olamayacağı yönünde , iş arkadaşlarınca kendisine sürekli olarak düzmece haberler uydurup şaka yapılmasına rağmen , her seferinde sazan gibi devamlı oltaya düşmesiyle tanınıyor.








Daimi kadroya dahil olamayan olan işçilerimizin de en kısa zamanda kadrolarını almaları gecenin ortak dileğiydiGecede tüm personelimiz ,gönüllerince eğlendi





Daimi kadrolarının tüm personelimize hayırlı olmasını , aileleriyle birlikte , sağlık ve mutluluk içinde huzur içinde bir hayat geçirmelerini dileriz.




GAZİEMİR ORMAN
















































0 yorum:

 
Clicky Web Analytics